Marketing

De ideale auto voor ondernemers

2 Mins read

Als ondernemer wil je natuurlijk een voertuig dat jou overal naartoe brengt. Wellicht ben je op zoek naar een compacte bedrijfsbus of een nette auto waarmee je in stijl jouw klanten kunt bezoeken. Waar je ook naar op zoek bent: hieronder zetten wij de vijf meest ideale auto’s voor jou als ondernemer op een rij.

1 Ford Transit Custom

Heerlijk, die ruimte! Met een Ford Transit Custom kun jij goed uit de voeten als je veel materiaal nodig hebt voor jouw werkzaamheden. Of het nou gaat om gereedschap, pallets of machines: je kunt het eenvoudig kwijt in de ruimte cabine van de Transit Custom. Ook niet geheel onbelangrijk is dat je zeer comfortabel op de weg rijdt in deze bedrijfsbus. Een Ford Transit Custom lease je al vanaf 133 euro per maand.

2 Audi A3

De Audi A3 staat natuurlijk bekend om zijn hoge kwaliteit. Geen wonder dus dat veel ondernemers kiezen voor deze sportieve auto. De auto rijdt niet alleen zuinig, jij zult als bestuurder ook ultiem genieten van zijn goede wegligging. Bovendien hoor je bijna niet dat je op de weg rijdt. Daarnaast heeft deze auto een enorm goede prijs-kwaliteitverhouding: jij blij, portemonnee blij. Al met al is het rijden in een Audi A3 een enorm genot en zul je nooit meer iets anders willen.

3 Ford Transit Connect

Ben je op zoek naar een bedrijfsbus met een compact uiterlijk, maar waarin je toch al jouw materiaal kwijt kunt? Dan is de Ford Transit Connect ideaal. Deze auto heeft namelijk een laadruimte van 2,25 meter. Bovendien staat deze auto bekend om zijn hoge comfort: met een uitstekende wegligging en zijn goede onderstel zweef je als het ware over de weg. De Ford Transit Connect lease je al binnen een paar seconden en voor je het weet rijd jij rond in jouw nieuwe bedrijfsbolide. 

4 Volkswagen Golf

Of je de Volkswagen Golf nou aanschaft of een contract afsluit op basis van financial lease: je maakt altijd een goede keuze als je voor de Volkswagen Golf gaat. De Golf staat namelijk al jaren bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets dat deze auto nog steeds op nummer 1 staat wat betreft meest verkochte en geleasete auto’s. Bovendien zal je ook representatief verschijnen op afspraken met de klant.

5 Volkswagen Transporter

Als het gaat om een goede bedrijfsbus, dan kunnen we niet om de Volkswagen Transporter heen draaien. Voor hoe lang we ons kunnen heugen staat deze al op de favorietenlijst van de meeste ondernemers. Je kunt deze bus erop vertrouwen dat hij jou van A naar B brengt zonder enige moeilijkheden. Op klus, het vervoeren van materialen of het bezorgen van spullen: met de Volkswagen Transporter lukt het allemaal dankzij zijn enorme laadruimte.

Related posts
InternetMarketingWebdesign

Toe aan een home makeover? Bekijk deze 4 tips

2 Mins read
Is jouw interieur al een tijdje hetzelfde? Wellicht jeuken jouw handen om het gehele interieur aan te passen. Helaas kan een ware…
InternetMarketingWebdesign

Waarom je als mkb’er een website nodig hebt

2 Mins read
Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen wel gebruik van het internet. We gebruiken het om contacten te onderhouden, om ons te entertainen en bovendien…
InternetMarketingWebdesign

Drie tips voor je eigen webshop

2 Mins read
Ga je je eigen webshop beginnen? Ga er maar aan staan. Het is namelijk nog best lastig om een plekje te krijgen…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!