MarketingWebdesign

Gekste websites ooit

1 Mins read

Het internet bestaat nog niet heel lang, maar er zijn in die korte tijd wel heel veel websites ontwikkeld. Veel zijn voornamelijk gericht op het geven van informatie, maar er worden ook regelmatig links ontworpen die via social media worden gedeeld als grapje. Naast de serieuze websites vind je dus ook regelmatig gekke websites. Zo heb je bijvoorbeeld Pointer Pointer. Het is een van de meest nutteloze websites die je in jouw leven gaat bezoeken. Je gaat met jouw muis naar een punt van de pagina en de website zoekt hier een afbeelding bij van een persoon die naar jouw muis wijst. Dat was het.

Anderen pesten

Ook Hacker Typer is een van de meest gekke websites. Wij willen zelf allemaal hackers uit onze apparaten houden, maar ondertussen wordt er wel een website ontwikkeld waarmee je zelf kunt hacken. Oké, je kunt niet echt in andermans computer komen, maar het lijkt wel alsof je een professional bent. Hiermee kun je dus ook jouw collega’s gaan pesten op de werkvloer. Of je maakt gewoon gebruik van Big-ass message. Je typt een woord of zin in, kiest een stijl en de website laat het heel groot op het scherm zien.

Het avondeten bepalen met behulp van een website

Daarnaast zijn er websites die met eten en dieren te maken hebben. Zo heb je bijvoorbeeld What the fuck should I make for dinner. Je opent de website en je krijgt gelijk antwoord op de vraag wat je vanavond moet gaan eten. Dit wordt op een heel bijzondere manier gedaan. Dus probeer het zelf maar. The Salmon of Capistrano is dan weer net wat anders. Je moet je muis over het scherm bewegen, waarna de vissen mee bewegen. Met een leuk muziekje word je voor enkele minuten beziggehouden met helemaal niets.

Related posts
InternetMarketingWebdesign

Toe aan een home makeover? Bekijk deze 4 tips

2 Mins read
Is jouw interieur al een tijdje hetzelfde? Wellicht jeuken jouw handen om het gehele interieur aan te passen. Helaas kan een ware…
InternetMarketingWebdesign

Waarom je als mkb’er een website nodig hebt

2 Mins read
Tegenwoordig maakt vrijwel iedereen wel gebruik van het internet. We gebruiken het om contacten te onderhouden, om ons te entertainen en bovendien…
InternetMarketingWebdesign

Drie tips voor je eigen webshop

2 Mins read
Ga je je eigen webshop beginnen? Ga er maar aan staan. Het is namelijk nog best lastig om een plekje te krijgen…
Jouw artikel op onze site? Neem contact met ons op!